Sorozatok

Sorozatfigyelő

Nincs izgalmas film a tv-ben? Már megint ismétlés megy? Ha valódi szórakozásra vágysz, válaszd a sorozatfigyelőt!

Mindig képben leszel a legújabb sorozatokkal!

Regisztrálj és emailben értesítünk kedvenc sorozatod új részeinek megjelenéséről!Az epizódok letöltésében, felirat keresésben és online feliratos, szinkronos video elérésben is segítünk

Ha elfogytak a kedvenceid friss epizódjai, keress újakat a hasonló sorozatok listából! Az IMDB linkek és pontszámok segítségével könnyen kiválaszthatod a legjobb sorozatokat.

Mi figyelünk a sorozatokra, neked már csak nézi kell őket!

Ma látható:

Gotham
Gotham

S03 / E13

Kevin Can Wait
Kevin Can Wait

S01 / E15

Lucifer
Lucifer

S02 / E12

Outsiders
Outsiders

S02 / E01

Quantico
Quantico

S02 / E09

Shadowhunters
Shadowhunters

S02 / E04

Supergirl
Supergirl

S02 / E09

The Apprentice
The Apprentice

S08 / E04

Timeless
Timeless

S01 / E12

Holnapi program:

Legújabb sorozatok

Legnépszerűbbek

Sorozat hírek

No Tomorrow: vége az 1. évadnak

Kezdek tendenciát látni abban, hogy nagyon, nagyon jól kezdő sorozatok esetében az 5-8. résznél erős visszaesést tapasztalok, hogy aztán a szezonzárásra vagy kilábaljanak belőle, vagy sem. A No Tomorrow kilábalt és az évad végén ismét megvillantott valamit abból, amiért nagyon jó volt nézni ősszel. (Én így vélekedtem a kezdésről, de human-nek is nagyon bejött.) Mivel […]

Eric Andre az emberére talál

Eric Andre egy állat, ő is olyan kábé, mint TJ Miller, hogy hajlamos trollkodni, illetve eltéríteni interjúkat - a The Eric Andre Show erre nagyszerű példa, bár abban nyilván ő a műsorvezető. Azonban vannak más nem tipikus műsorvezetők is, akiket, ha nem ismer az interjúalany, akkor nagyon meglepődhet azon, hogy közelít hozzájuk. Nardwuar például ilyen. Mi történik, ha egy megállíthatatlan objektum találkozik egy megingathatatlannal? A tovább mögött Nardwuar the Human Serviette interjúja Eric Andre-val. Utóbbi rég volt ilyen nehéz helyzetben.

Schitt’s Creek: kezdett a 3. évad

Az egyik nagy szívfájdalmam, hogy ez a kanadai komédia, aminek nemrég kezdett a harmadik szezonja, egyszerűen nem képes nézőssé válni. Pedig, mint a pilotkritika alatt is írtam, nem hiányozna sok ahhoz, hogy megmaradjon. Mivel minden évad elején megkapják az esélyt a saját kisvároska szánalmas moteljébe kisemmizett kényszerülő, egykor kőgazdag család kalandjai, így most is csekkoltam […]

Oscar-díjra jelölték a Mindenkit!

A Saul fia után idén ismét magyar film fog versenyezni az Oscarért. Deák Kristóf Mindenki című alkotása bekerült az élőszereplős kisfilm kategóriájának 5 jelöltje közé. Korábban csak egy magyar film jutott el idáig: Szabó István Koncertje 1964-ben. Legközelebb március 4-én a Cinemax műsorán nézhető meg a film. Szinopszis:Budapest a múlt század kilencvenes éveinek elején. A tízéves Zsófi új iskolába kerül. Az új suliban kezdetben minden idegen és furcsa a kislány számára. Szerencsére Zsófi hamarosan összebarátkozik Lizával, aki a legnépszerűbb lány az osztályban, és bekerül az iskola híres gyermekkórusába. A kórust Erika néni vezeti, akiről kiderül, nem is olyan kedves, mint amilyennek elsőre látszik, szereti megszégyeníteni a gyerekeket. A két lány összefog egymással, és szembeszáll Erika nénivel.

A hét idézete

Még mindig nem pörögtetek fel? Vagy csak nincsenek nagy dumák. A Sneaky Pete volt most a nagy darám, de semmi nem ugrik be, ami rögtön idézhető lenne. Biztos nem ez a helyzet, más sorozatokkal sem, miket írtatok fel! A már lejárt kedvenceitek: “– What was the smallest thing you saw? – Human kindness.” – Taboo […]

Promóképek: The Good Fight

A The Good Wife spinoffjának szereplőit nézhetjük meg a kiadott promóképeken. A tovább mögött teljesedik ki a galéria.

Csak lesz Azurák Csabának műsora a TV2-n?

Nem, nem, engem nem szopatnak meg még egyszer, volt már olyan, hogy a műsorújságban szerepelt hogy 1/1 címmel jön Azurák Csaba közéleti háttérműsora a TV2-re, aztán meg nézhettem LL Cool J-t az NCIS Los Angelesben, szóval csak feltételesen vagyok hajlandó átvenni az origo információit, miszerint pár hetes csúszással, február 2-án elrajtol az 1/1 Azurák Csabával. Ez meg itt a műsor hivatalos szinopszisa: Az 1/1 Azurák Csabával egy olyan véleményformáló, sok esetben exkluzív interjúkat-riportokat bemutató műsor, amely sokszínű témaválasztásával, izgalmas riportjaival igyekszik kiszolgálni a nézőket. Olykor szórakoztató, olykor elgondolkodtató módon. Kreatívan és mindig kíváncsian. A 1/1 csapatának célja, hogy a műsor kihagyhatatlan legyen minél több embernek. Korábban megírtuk, hogy Azurák az ATV-vel is tárgyalt a hogyan továbbról, de ezek szerint vagy nem egyezett meg velük, vagy a TV2 ragaszkodik hozzá annyira, hogy csak elindítja a műsort, vagy ez csak megint időhúzás. Február 2-én este kiderül.

Adventure Time – a rajzolás előtt

Most kezdett az Adventure Time 8. évadja a Carton Network-ön, és az EW ezen alkalomból kirakott egy színfalak mögötti videót (a tovább mögött), amin az animátoroknak mutatják meg vázlatok, vagyis sztoribordok alapján az Island-spinoff egyik jelenetét.

A Cinemax levetíti az Oscar-jelölt magyar rövidfilmet

Március 4-én a Cinemax műsorán is megtekinthető lesz Deák Kristóf Mindenki című rövidfilmje, amit idén Oscar-dajra jelöltek. A sztori:  Budapest a múlt század kilencvenes éveinek elején. A tízéves Zsófi új iskolába kerül. Az új suliban kezdetben minden idegen és furcsa a kislány számára. Szerencsére Zsófi hamarosan összebarátkozik Lizával, aki a legnépszerűbb lány az osztályban, és bekerül az iskola híres gyermekkórusába. A kórust Erika néni vezeti, akiről kiderül, nem is olyan kedves, mint amilyennek elsőre látszik, szereti megszégyeníteni a gyerekeket. A két lány összefog egymással, és szembeszáll Erika nénivel. Emellett egy másik Oscar-jelölt film is érkezik az HBO-ra és az HBO GO-ra: a mozikat elkerülő, 4 Oscarra jelölt Hell or High Water március 17-től látható majd itthon. A filmet jelölték a legjobb férfi mellékszereplő (Jeff Bridges), a legjobb eredeti forgatókönyv (Taylor Sheridan), a legjobb vágás (Jake Roberts) és a legjobb film kategóriájában is, itt az előzetese:

Folytatódik A Dal, az elődöntőket sűrítik be

A veronai busztragédia miatt elmaradt Dal-válogatót most szombaton pótolja az MTVA, a Duna TV-n a megszokott időben kerül képernyőre a második élő kör. A múlt hétvégén elmaradt műsor miatt az elődöntőket sűrítik be, így azok február 10-én és 11-én lesznek láthatók (van még egy válogató-adás, azt február 4-én lehet megnézni majd).  A mostani hétvégén viszont nem a múlt hétre tervezett tíz előadó lép színpadra, hanem az eredetileg is most szombaton szerepeltetni tervezettek, azaz: AnnaElza feat. Kása Juli Chase Kállay Saunders Band Kanizsa Gina Mrs Columbo Mujahid Zoltán Peet Project Peter Kovary & The Royal Rebels Szabó Ádám Tóth Andi A magyar diákokat ért veronai busztragédia miatt kegyeleti okokból elmaradt válogatón Fedor Kyra, Muri Enikő, Pál Benjámin, Pápai Joci, Radics Gigi, Sapszon Orsi, a Soulwave, a The Couple, Totova, valamint Zävodi + Berkes Olivér lépett volna fel, ők majd február 4-én lesznek láthatók. A műsor elődöntői az eddig megszokottaktól eltérően február 10-én pénteken és 11-én szombaton lesznek, a döntő pedig február 18-án - ekkor dől el, melyik előadó és dal képviseli Magyarországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon május 9. és 13. között Kijevben.
Sorozatfigyelő, hogy ne maradj le róla...