Sorozatok

Sorozatfigyelő

Nincs izgalmas film a tv-ben? Már megint ismétlés megy? Ha valódi szórakozásra vágysz, válaszd a sorozatfigyelőt!

Mindig képben leszel a legújabb sorozatokkal!

Regisztrálj és emailben értesítünk kedvenc sorozatod új részeinek megjelenéséről!Az epizódok letöltésében, felirat keresésben és online feliratos, szinkronos video elérésben is segítünk

Ha elfogytak a kedvenceid friss epizódjai, keress újakat a hasonló sorozatok listából! Az IMDB linkek és pontszámok segítségével könnyen kiválaszthatod a legjobb sorozatokat.

Mi figyelünk a sorozatokra, neked már csak nézi kell őket!

Ma látható:

Holnapi program:

American Dad!
Amerikai fater

S13 / E19

Preacher
Preacher

S02 / E10

Legújabb sorozatok

Legnépszerűbbek

Sorozat hírek

Két pillantás Mega City-re

Íme két concept art a tervezett Judge Dredd-tévésorozatból, ilyen látványt képzelnek el a készítők. A képek nagyíthatóak, arról pedig nincs még konkrétum, hogy milyen eredménnyel haladnak a tárgyalások Karl Urban-nel a Judge Dredd: Mega-City One főszerepe kapcsán.

A hét alakítása

(Múlt heti válaszok.) Jessica Biel továbbra is elég jó a nyár meglepetésében, a The Sinner-ben, és persze említsük még még utoljára Tatiana Maslany-t az Orphan Black kapcsán, ha már leköszönt a sorozat. És kié volt a múlt hét? Láttatok múlt héten valami kiemelkedő sorozatos alakítást, olyat, ami esetleg a következő JAws-on is kiemelésre kerülhet? Az […]

The Carmichael Show: vége a 3. évadnak. És a sorozatnak is.

I liked you better when you were straight! Egy dupla résszel véget ért az NBC kritikuskedvenc komédiája, ami számomra a valóban vicces, édeshármasos 3×12 ellenére sem ütötte meg azt a szintet, hogy érdemes legyen róla beszélni. De azt nem lehet mondani, hogy ne lett volna friss(ebb) fuvallat. Például nem sok sorozat vállalja fel, hogy olykor […]

Face It Challenge w/ Jon Hamm

Egy pillanatra azt hittem, hogy Jon Hamm felfedi a Counter Strike-rajongását. De nem, csak egy játékról van szó, amit Jimmy Fallonnal nyomtak, és amiben hülye arcot vágnak egymás felé, és az veszít, aki röhög. Baromi jó. A tovább mögött lehet rajta mosolyogni.

Az utolsó évad

Véget ér a Scandal idén, méghozzá egy rövidített szezonnal. Volt már előzetes a 7. évadhot, lássuk ahogy a Pope üldögél egy fallikus szimbólum előtt.

Kifordul a sarkából a világ az új Philip K. Dick adaptációban

A következő tévés idény nagy dobása lehet a Philip K. Dick's Electric Dreams című sorozat, ami egy elég széles nemzetközi koprodukcióban készül. Eredetileg az angol Channel4 és az amerikai AMC közös projektje lett volna, ám az AMC az utolsó pillanatban kiszállt a buliból. Helyére jött az Amazon Prime, hogy vigye az amerikai jogokat, az ausztrál jogokért cserébe beszállt partnernek a Stan ausztrál streaming szolgáltató is, így végül elkészülhetett ez a látványosnak ígérkező scifi sorozat, amiből most mutattak két percnyi ízelítőt. A képen látható disznó-ember még nem is a legfurcsább a sorozatban, amiben lesznek földönkívüliek, gyanús szervezetek és természetesen robotok is. [...] Bővebben!

Délelőtti videó 6.: Dare To Live

Wow, ez jól néz ki, még az is lehet, hogy bepróbálom? Rory Kramer nevét nem ismerem, de mások minden bizonnyal igen, egy videódokusról van szó, aki celebeket (is) szokott filmezni. Az MTV 08.29-én induló sorozatában 8 ismert arcot (pl. Steve Aoki, Shawn Mendes, Iggy Azalea) valami extrém, adrenalintúrára, hogy megörökítse őket. Promó a tovább mögött.

Délelőtti videó 5.: Survivor’s Remorse

Tudom, hogy már pár órája megvolt a Starz kosaras komédiájának a premierje, de a tovább mögötti van annyira jó promó, hogy még kirakjam.

Délelőtti videó 4.: Hamis zászló

A FOX egyik nyárvégi premierje lesz itthon az izraeli False Flag (Kfulim), amiről valamiért szinte alig találok valamit a blogon, pedig tudom, hogy ismerem ezt a címet - kizárt, hogy ne írtam volna róla. Mindegy, majd az emlékeztetőben bővebben is értekezek, addig is a tovább mögött szinkronos előzetes.

Tóásó Előd műsort kap a HírTV-n

Az elvándorolt magyarokról készít műsort ősztől a HírTV, amihez sikerült egy egészen szokatlan műsorvezetőt találni. A hvg.hu információi szerint Tóásó Előd lesz az egyelőre név nélküli riportsorozatnak az arca, amiben Magyarországról kivándorolt embereket mutatnak be. A hvg.hu értesüléseit Tarr Péter, a HírTV vezérigazgató-helyettese is megerősítette. [...] Bővebben!
Sorozatfigyelő, hogy ne maradj le róla...