Sorozatok

Sorozatfigyelő

Nincs izgalmas film a tv-ben? Már megint ismétlés megy? Ha valódi szórakozásra vágysz, válaszd a sorozatfigyelőt!

Mindig képben leszel a legújabb sorozatokkal!

Regisztrálj és emailben értesítünk kedvenc sorozatod új részeinek megjelenéséről!Az epizódok letöltésében, felirat keresésben és online feliratos, szinkronos video elérésben is segítünk

Ha elfogytak a kedvenceid friss epizódjai, keress újakat a hasonló sorozatok listából! Az IMDB linkek és pontszámok segítségével könnyen kiválaszthatod a legjobb sorozatokat.

Mi figyelünk a sorozatokra, neked már csak nézi kell őket!

Ma látható:

Holnapi program:

Legújabb sorozatok

Legnépszerűbbek

Sorozat hírek

Carpool Karaoke w/ Migos

Durva, hogy legutóbb Barbra Streisand vitte James Cordent kocsival, és úgy énekeltek, ami jelenleg 3,9 millió nézőnél jár 2 hét után. A (napokban a Narcos promóciójához több anyagot is forgató) Migos pedig 19 óra alatt 5M-nál. Kik ezek? Az biztos, hogy a tovább mögött videóban többet lehet megtudni róluk, és a hangjukról.

Ébrenlét életre-halálra

(Azt hittük, örökre eltűnt ez a sorozat, de a napokban bemutatta az ausztrál Stan csatorna, rögtön a teljes évadját kidobta, szóval ideje kiraknunk ezt az április óta készenlétben lévő posztot, amivel azért vártam, mert tényleg semmi nyomát nem láttam a premiernek, főleg a Starz-on, ami szerepel a plakáton is. Ha valaki csekkolta, jelezheti, hogy milyen […]

Délelőtti videó 6.: Leah Remini: Scientology and the Aftermath

Az A&E dokusorozata elég kényes témával, a szcientológiával foglalkozik, egy korábbi egyház (vagy szekta) tag, Leah Remini házigazdáskodásával. A készítőknek és Remini-nek az volt a célja, hogy saját és más kiugrók elbeszélései alapján felgyorsítsák a rendőrségi nyomozásokat, de erre nem nagyon került sor. A 3. évadban a szcientológia pénzeinek mennek utána, előzetes a tovább mögött.

Délelőtti videó 5.: Broad City

Kis fáziskéséssel, de a tovább mögött a Broad City félidős választásos szavazására buzdító minijelenete, ami egyfajta promónak is elmegy az 5. évad elé.

Délelőtti videó 4.: Brokenwood titkai

Az új-zélandi krimisorozat, a The Brokenwood Mysteries már megy egy ideje a TV4-en (itt az emlékeztetőnk), de most végre a tovább mögötti szinkronos előzetes révén megmutathatjuk, hogy milyen a magyar változat.

Délelőtti videó 3.: Valley of The Boom

OKÉ? MI A FRANCOT LÁTTAM MOST? A NatGeo új sorozata csak jövőre indul, de tök véletlenül észrevettem, hogy az első előzetest már rég kiadták hozzá, szóval. A Valley of The Boom a MARS-hoz hasonló hibrid sorozat lesz, szóval benne a sztorit ismeretet terjesztő beszélő fejek fogják félbeszakítani olykor. A House of Lies-os Matthew Carnahan szériája […]

Plakátba zárva: Travelers – 3. évad

A Netflix hangolódik az év utolsó hónapjára. Tegnap jelentették be, hogy az időutazós Travelers című megmentett sorozat 3. évadja december 14-én érkezik. A kanadai Showcase kiszállt a projektből, így már csak hozzájuk kapcsolódik a folytatás érdeme, amit az előzőekkel ellentétben most ugyanazon a napon kapunk meg – azaz nem heti rendszerességgel sugározzák. Bár aki Netflix […]

Ransom 2x06 - Örökség

Ebben a részben nem szarkodunk, rögtön beleugrunk a szaftos lecsó közepibe, egy srác nyom fegyvert valami bula halántékához, Eric próbálja meg jobb belátásra bírni. A srác valamilyen AJ-t akar megbosszulni, remélem nem a Backstreet Boys-zosról beszélünk, mert már megvettem a jegyem a jövő évi pesti koncertjükre. Na de, mint kiderül ezt a pár sort is minek írtam le, mert amúgy nem ez lesz a fő történetszál, csak egy kis ízelítő volt abból, hogy Eric mekkora király, mert végül sikerült megdumálnia a srácot, hogy tegye le a vegyvert és mindenki menjen haza békében. Este az anyjával vacsorázik, és a beszélgetésből kiderül, hogy nincs túl jó kapcsolata az apjával, akit nem akar valamiért felhívni, elleben meg van sértődve, hogy Evie nem hívja őt, én meg hiába mondom, hogy a gyereknevelés első számú aranyszabája, hogyha nem akarod, hogy a gyereked fikázzon, akkor te se lógj állandóan az orrodban könyékig. Dolguk végeztével még csevegnek az étterem bejárata előtt, amikor egy autóból rájuk lőnek, majd főcím. [...] Bővebben!

És amikor azt hiszed, de tényleg, hogy a propagandasajtó nem tud már meglepni, akkor jön ez

Magyar Idők ma reggel, a megdöbbenéstől inverzben: [...] Bővebben!

Délelőtti videó 2.: Queen America

Az Insatiable után megint szépségverseny a téma. Catherine Zeta Jones érkezik a Facebook Watch-ra egy elég fekete komédiában, amiben egy lányt készít fel a Miss Americára. Már írtunk róla bővebben, viszont végre rendesebb előzetesek is érkeztek hozzá a tovább mögé, egy fél és egy két perces. 
Sorozatfigyelő, hogy ne maradj le róla...