Sorozatok

Sorozatfigyelő

Nincs izgalmas film a tv-ben? Már megint ismétlés megy? Ha valódi szórakozásra vágysz, válaszd a sorozatfigyelőt!

Mindig képben leszel a legújabb sorozatokkal!

Regisztrálj és emailben értesítünk kedvenc sorozatod új részeinek megjelenéséről!Az epizódok letöltésében, felirat keresésben és online feliratos, szinkronos video elérésben is segítünk

Ha elfogytak a kedvenceid friss epizódjai, keress újakat a hasonló sorozatok listából! Az IMDB linkek és pontszámok segítségével könnyen kiválaszthatod a legjobb sorozatokat.

Mi figyelünk a sorozatokra, neked már csak nézi kell őket!

Ma látható:

Holnapi program:

Legújabb sorozatok

Legnépszerűbbek

Sorozat hírek

TERÁPIA 3X21 - HÉTFŐ, ZSOLT (5)

                                                                              "El tudom képzelni. Nem, nem tudja." András nem bírja ki. Kinyomozza, hogy hol dedikál Ágnes és trollként megjelenik ott. Türelmesen kivárja a sorát és nekiszegezi a kérdést: ki Árpád ihletője a regényben? Ágnes nézése és hanglejtése az előző évadokat idézi: nem te vagy az egyetlen zakkant a vidéken... emlékszel XY-ra? Na róla szól a fejezet, te meg menj a picsába, nincs időm a hülyeségeidre. Kíváncsi vagyok, hogyan interpretálja ezt a fiaskót András pénteken Adélnak. Megkönnyebbül, vagy ezzel is baja lesz? [...] Bővebben!

Előkerült az elveszett kantinos Star Wars-jelenet

Már megy egy ideje a késő esti amerikai talkshow-kban a Star Wars-os körút. A minap Mark Hamill járt Stephen Colbert-nél a The Late Show-ban, és az interjú mellett forgattak (illetve nem forgattak, hanem előadják közönség előtt) egy szkeccset is, ami a Mos Eisley kantinban (vagy magyarították ezt a szót?) játszódik, "napjainkban" - videó a tovább mögött.

Vidám dolog a karmesterség

Legalábbis a profi eléggé mosolyog, a másikat még azért gyötri pár dolog. A lényeg, hogy a délelőtti előzetes mellé itt a Mozart in the Jungle plakátja is.

Délelőtti videó 6.: SpongeBob SquarePants musical

Sokak számára WTF-nak hangozhat, de a a tavalyi világpremier után Broadway-en nemrég mutatták be a SpongyaBob KockaNadrág alapján készített musicalt, ami nagyon jó kritikákat kap eddig. A tovább mögött megnézhető a musical előzetese, egy videó a készítésről, egy dal élő előadása és egy videó a táncpróbáról. Rendező: Tina Landau, a musicalt Kyle Jarrow írta.

Délelőtti videó 5.: Fuller House

December 22-én folytatódik a Fuller House 3. évadja a Netflixen. Szokás szerint alig kell valamennyit várni a tovább mögötti trailer után a rajongóknak. A 9 új részben még Tokióba is elugranak a színészek helyszínen forgatni.

Délelőtti videó 4.: A szolgálólány meséje

Ha jól rémlik, a The Handmaid’s Tale annak idején nem kapott szinkronos előzetest az HBO-tól (legalábbis a netre nem került fel), ezért, mivel manapság már nem rakunk ki szinkronmintákat, a tovább mögé betolom a trailer magyar változatát, hátha valaki kíváncsi a hangokra. (Megpróbálom még egyszer, hátha összejön: ha valakinek lenne kedve a friss hazai premierekből […]

Délelőtti videó 3.: Bancroft

Az angol ITV tegnap megvolt a Bancroft premierje, ami természetesen egy krimisorozat. És arról szól, hogy mi történik akkor, amikor rég elfeledett szörnyű bűntény visszatér ismét kísérteni az embert. A középpontban egy példás nyomozónő és egy lelkes, de törtető újonc, aki belebotlik egy 27 éves bűnténybe. Előzetes a tovább mögött. Szereplők: Sarah Parish, Faye Marsay, […]

Twin Peaks 3x17 - A múlt diktálja a jövőt

Buckhornban kezdünk, ahol a jó Gordon éppen kissé magába roskadva üldögél, kezében egy pisztollyal. Nem csoda, hogy kicsit szomorkás a hangulata máma, hiszen egykori beosztottjáról ugye csak nemrégiben derült ki, hogy igazából nem is önmaga, pusztán egy tulpa, aki nem mellékesen le is akarta lőni őt. Szerencsére azonban itt jön drága cimborája, Albert, hogy gyorsan vigasztalja, rögvest mondja is neki, hogy te aztán vénségedre jól elpuhultál, komám! De ott nem, ahol igazán számít! – érkezik rögvest a riposzt, a drága Tammy pedig egy mindentudó mosollyal nyugtázza a dolgot. (Én pedig egyszerűen nem bírom ki, hogy el ne dicsekedjek vele, miszerint alig néhány hete ott lehettem Tamara Preston, azaz Chrysta Bell budapesti koncertjén, és ez a delejes kisugárzású, tökéletes alakú, csábító hangú és nem mellékesen rendkívül kedves nő tényleg ott állt tőlem kábé fél méterre. Azóta más szemmel nézem a sorozatban is.) De vissza Gordonhoz! [...] Bővebben!

Délelőtti videó 2.: Mozart in the Jungle

Lehet, hogy a Mozart in the Jungle minősége nem a legegyenletesebb, de aki még nem nézett bele, az mindenképp adjon a feelgood első évadnak egy esélyt. Három éltető kritikánk van róla, és még én is mellé tenném a voksom, csak már nem ragadtam miatta billentyűt. Ezt letudva viszont azokhoz is szólnék, akik nézik – lehet, […]

Délelőtti videó 1.: The Walking Dead

A félévad fináléról már folyik az eszmecsere, de közben a februári folytatáshoz is befutott már egy videó. A The Last Stand Begins című előzetest a tovább mögött lehet megnézni.
Sorozatfigyelő, hogy ne maradj le róla...