Sorozatok

Sorozatfigyelő

Nincs izgalmas film a tv-ben? Már megint ismétlés megy? Ha valódi szórakozásra vágysz, válaszd a sorozatfigyelőt!

Mindig képben leszel a legújabb sorozatokkal!

Regisztrálj és emailben értesítünk kedvenc sorozatod új részeinek megjelenéséről!Az epizódok letöltésében, felirat keresésben és online feliratos, szinkronos video elérésben is segítünk

Ha elfogytak a kedvenceid friss epizódjai, keress újakat a hasonló sorozatok listából! Az IMDB linkek és pontszámok segítségével könnyen kiválaszthatod a legjobb sorozatokat.

Mi figyelünk a sorozatokra, neked már csak nézi kell őket!

Ma látható:

Holnapi program:

Legújabb sorozatok

Legnépszerűbbek

Sorozat hírek

Barátok közt 8177-8178. rész

Attila hiúságát zavarja, hogy Juli férfiakkal ismerkedik, úgyhogy úgy dönt, ő is szabad ember, megismerkedik pár nővel. Mikit is hívja, úgyis elhagyta a botját, úgyhogy ő is tud csajozni. Mikinek nincs ínyére a dolog, de öccse azzal biztatja, hogy így törlesztené a szemétségeit. Ó szegény Miki, el kell mennie inni és csajokat felszedni… A Kisszékbe mennek fényes nappal, és bewhiskeyznek. Attilán hamar látszik a pia hatása, azzal a szöveggel próbál csajozni, hogy vodka Martinit iszik nem rázva, hanem keverve. Jaj, Attikám, ez csak a ’80-as években működött. Ja nem, ott sem… [...] Bővebben!

A hónap híre: Kurt Sutter hamarosan forgatja a Sons of Anarchy-spinoffot

Az FX zöld utat adott Kurt Sutter új projektjének, a Sons of Anarchy testvérsorozatának. Az új projekt a Mayans MC-ről, azaz a SOA-ban is sokat szereplő mexikói motoros bandáról szól majd, a forgatás márciusban kezdődik. A sztori Jax Teller halála után veszi fel a fonalat, és egy EZ Reyes nevű zöldfülüről avagy prospectről szól, aki a Kalifornia és Mexikó határán tevékenykedő Mayans-chapter tagja szeretne lenni. Az FX még májusban kért forgatókönyveket Suttertől, aki kapásból Elgin Jameshez fordult, aki egyrészt egy bandában nőtt fel, másrészt meg félig mexikói, így sokkal hitelesebben tud írni erről a szubkulturáról, mint Sutter (ezt ő mondta, még mielőtt), a New Jersey-i fehér faszi. Meglátjuk, mi lesz belőle, de egyelőre bizakodunk.

Robotot csinált belőlünk a Westworld

Véget ér az HBO újonc sorozatának, a Westworldnek az első évada. A tovább után spoileresen tárgyaljuk ki a finálé eseményeit. [...] Bővebben!

Még egy trailer a Legionnek

A Fargo showrunnerje. Noah Hawley, készíti, Dan Stevens, Rachel Keller, Jean Smart, Amber Midthunder, Katie Aselton, Jeremie Harris, Bill Irwin és Aubrey Plaza szerepel benne, Bryan Singer az exec. producere, és köze lesz az elkerülhetetlen X-Men-reboothoz. A sztori középpontjában egy David Haller nevű skizofrén mutáns áll, akinek minden énje egy-egy szuperképességet testesít meg. Bemutató február 8.

Délelőtti videók 3.: Doctor Who: The Power Of The Daleks

A Doktor a regenerációja után a társaival a Volcan bolygóra, a Föld jövőbeli gyarmatára utaznak. A helybéliek egy űrhajóroncsban inaktív dalekokra bukkannak, amiket a Doktor tanácsa ellenére megpróbálnak feléleszteni – sikerrel. A dalekok kezdetben alázatos szolgának tűnnek, de később megfordul a kocka. Nem tudom, hogy lesz-e sorozatról kritikánk, de gondoltam, adok neki egy videós posztot […]

Délelőtti videó 2.: NatGeo

Nevet, szlogent, mondhatni imidzset váltott a National Geographic Channel, és ezt a tovább mögötti magyar csatornapromóval hirdetik. A 'Further' szlogen magyarul 'Még tovább'" lett.

Ajaj, Bryan Fullernek már semmi köze nincs a Star Trek Discoveryhez

Soha nem titkoltam, hogy a sokat emlegetett Davidek (Simon, Chase, Milch, Kelley) és Sorkin mellett Bryan Fuller az, akinek bármilyen sorozathoz is van köze, én azt nézem, mert a palinak olyan látásmódja és humora van, ami nekem a Dead Like Me óta maradéktalanul bejön, és igen, még a Pushing Daisies is tetszett, pedig a színvilágától néha a szemfenekemet kapargattam egy villával. (A Hannibal pedig a valaha forgatott legszebb sorozat és kész.)  [...] Bővebben!

Chris Pratt egy bűvésztrükkel szórakoztatta a Graham Norton Show vendégeit

A műsorvezető Norton mellett a tamáskodó Will.i.am, Jamie Oliver, és a Hargitai Bea óta a legjobb aztakurvabazdmeg-arcot vágó Jennifer Lawrence volt szemtanúja a trükknek. Utóbbi arca valóban egy tanulmány. 

Délelőtti videó 1.: Legion

Hiszek benne, hogy az FX nagyot dob a Marvel-es képregényes sorozatok között a Legion-nel. Itt írtunk róla, hogy miről szól, lássuk a legújabb előzetest a tovább mögött. Kezdés február nyolcadikán.

Való Világ 8X101 – Gina, Gina, Gina, gyere vissza te Pina!

Ez a pillanat is eljött! Utoljára kell nekiveselkednem ennek az évadnak, hiszen ha jól tudom vasárnap véget ér az idei széria. De, nézzük inkább, hogy mit lehet kihozni a mai adagból, plusz egy újabb kiválasztásból. Anikó is nagyon örülhet magában, hogy nem kell már sokáig a ide járnia, mert bizony be kell látni, hogy nem volt ez olyan egyszerű dolog, mint gondolta és itt leginkább az élő adásokra gondolok. Megtudjuk, hogy Pámped Gábó érkezik Somához, ami biztos egy intellektuális csemege lesz, így annyira sajnálom, hogy én erről már nem közvetíthetek… Amúgy meg lehet kiderül benne napjaink legégetőbb kérdése, miszerint: ezek a mai fiatalok miért nem gyúrnak lábra? Közben lehet szavazni, hogy ki érkezzen Dávidhoz. A húga, a barátja, vagy Katus Attila. [...] Bővebben!
Sorozatfigyelő, hogy ne maradj le róla...